Hirdetési Szabályzat

Jelen portál "Szívességbank" rendszere egy apróhirdetési felület, melyet elsősorban, de nem kizárólagosan Ambrózfalva, Csanádalberti, Csanádpalota, Mezőhegyes, Nagyér és Pitvaros lakosainak használatába szánunk.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egy hirdetés megjelenítését bármilyen okból, indoklás nélkül megtagadjuk, vagy a már megjelent hirdetést töröljük. Ilyen módon elsősorban, de nem kizárólag, a törvénysértő, szexuális tartalmú, jó ízlést sértő, vagy várhatóan felháborodást kiváltó hirdetések esetében járunk el.

Hirdetési rendszerünk igénybevétele ingyenes. A szolgáltatás használatáért sem mi, sem pedig általunk megbízott harmadik fél nem kérhet és nem is kér ellentételezést. Ugyanakkor a hirdetés törléséért, vagy meg nem jelenéséért felmerülő vélelmezett, vagy valós károk esetében a hirdető egyetért azzal, hogy nem tartozunk felé semmiféle kártérítési kötelezettséggel.

A hirdetések valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni, azok tartalmáért a hirdetők felelnek. Erre tekintettel azt kérjük minden kedves látogatónktól, hogy amennyiben olyan dolgot észlel, amely esetében szerinte el kell járnunk, haladéktalanul hívja fel erre figyelmünket, hogy a szükséges intézkedéseket megtehessük.

Hirdetés feladásának menete

Első lépésben hirdetőnk a portál elektronikus felületén, űrlap segítségével megadja a hirdetés tartalmát, illetőleg személyes adatait. (A személyes adatok a honlapunkon nem jelennek meg, azokat kizárólag a kapcsolatfelvételre használjuk, de harmadik fél felé – hacsak nincs ez irányban törvényi kötelezettségünk – nem adjuk ki.) A hirdetés ezt követően bekerül a rendszerünkbe, de oldalunkon még nem jelenik meg.

Második lépésben a hirdetés feltöltésének a tényéről adminisztrátoraink értesülnek és tartalmi szempontból megvizsgálják, hogy az oldalunkon megjelentethető-e. Ha kiegészítésre szorul, vagy bármi más okból egyeztetésre van szükség, felveszik a hirdetővel a kapcsolatot. Amennyiben a hirdetés megfelelő, gondoskodnak a megjelenéséről.

A hirdetés megjelenésének tényéről a hirdető elektronikus üzenetet kap a megadott email címére. Ha Ön kap ilyen értesítést, de nem Ön adta fel a hirdetést, vagy visszaéltek az Ön adataival, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk! Ugyanakkor az értesítő elektronikus levélben található egy link, amelyen keresztül a hirdetés törölhető. (Sem a hirdetéshez, sem pedig a törléséhez nincs szükség regisztrációra.)

A hirdetés mindaddig látható rendszerünkben, amíg Ön azt a fentebb leírt linken keresztül nem törli, vagy nem jelzi felénk, hogy töröljük a hirdetést.

Jelentkezés egy hirdetésre

Ez még kidolgozás alatt áll.