Megtartottuk első Álláskeresési rapid randinkat

Álláskeresési rapid randi

Álláskeresési rapid randiNagy izgalommal készültünk első Álláskeresési rapid randi nevű fejlesztésünkre, amelyet szeptember 19-én tíz bátor jelentkezővel kezdtünk meg a pitvarosi CSAK Pontban.

Nagy izgalommal készültünk első Álláskeresési rapid randi nevű fejlesztésünkre, amelyet szeptember 19-én tíz bátor jelentkezővel kezdtünk meg a pitvarosi CSAK Pontban.

Álláskeresési rapid randiA kétórás fejlesztések alkalmával megbeszéltük, ki milyen céllal érkezett hozzánk, kinek milyen elképzelése van arról, hogy milyen álom-állásban érezné jól magát. Rávezettük a résztvevőket, hogyan fedezzék fel magukban a jó tulajdonságaikat, építve ezzel önbizalmukat. Továbbá rávilágítottunk arra, hogy kinek milyen területen lenne érdemes fejlődni ahhoz, hogy a vágyott álom-állást elérje. A háromalkalmas fejlesztés során a sokfajta önismereti játék is segítette a résztvevőket abban, hogy oldott, vidám hangulatban jobban megismerjék önmagukat és megnyíljanak a csoport tagjai előtt is. A fejlesztés közösségi esemény lett, a résztvevők új színben látták meg egymást: azok, akik eddig csak a piacon, a postán vagy éppen az orvosi rendelőben találkoztak. Megismerkedtek a különböző álláskeresési technikákkal, az interjúra való felkészülés fontosságával. Játékosan elpróbáltunk egy-egy képzeletbeli állásinterjút, ezeket értékeltük is. Mindenkivel egyenként elkészítettük az önéletrajzát és a hozzá tartozó fotót is.

A fejlesztés során rengeteg élménnyel és újonnan szerzett hasznos tapasztalattal, önbizalommal gazdagodtak a részvevők. Persze a búcsú nem végleges, hiszen tanácsadásaink, egyéb fejlesztéseink során visszavárjuk őket.

Az Álláskeresési rapid randi fejlesztéssel az a célunk, hogy segítséget, támogatást és útmutatást adjunk azoknak az – elsősorban munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű – embereknek, akik szeretnének munkahelyet találni, vagy esetleg pályát módosítanának. A fejlesztés során olyan biztonságos, támogató közeg kialakítására törekszünk, amely alkalmassá teszi a jelentkezőket arra, hogy megnyíljanak, és esetleg még saját maguk által is rejtett képességeiket, értékeiket felfedezzék.

Arra buzdítunk mindenkit, aki vágyat érez a szívében és szívesen megismerné magát egy önismereti és álláskeresési fejlesztés során, hogy bátran keresse fel a CSAK Pontban ügyfélszolgálatosunkat, vagy keressen minket Facebook-oldalunkon.