Képzések

Képzéseinkre a következő jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni:
JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezési lap kitöltése után ügyintézőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és a további információkat e-mailben fogja megkapni.

A koronavírus okozta veszélyhelyzetre való tekintettel a képzéseink online, Zoom applikáció használatával valósul meg. Aki igényt tart rá, részt vehet a képzés előtt egy fejlesztésen (melyről a fejlesztés menüpontban talál további információkat), amely segít a program használatának elsajátításában, hogy a képzésen már ne jelentsen problémát az alkalmazás.

A Zoom applikáció használatáról egy kis ízelítő:
SEGÍTSÉG A ZOOM HASZNÁLATÁHOZ

Bármilyen kérdése merül fel a képzésekkel kapcsolatban keressen minket bátran!

Elérhetőség:
Telefon: (20) 350-2432
E-mail: csalad.karrier@gmail.com
Honlap: https://csakinfo.hu
Facebook: Csanád Család CSAK Pont-háló

Belső képzés

A tréning elvégzése után a résztvevők rendelkezhetnek azokkal a képességekkel, ismeretekkel, melyekkel az alapítvány munkájában hatékonyan részt tudnak venni, és a különböző szakmai partnerekkel sikeres együttműködést tudnak kialakítani. Emellett megtanulhatják az ügyfélkezelés eszközeit, kommunikációs kompetenciájuk is fejlődhet, s megismerik az online tudásmegosztó felületek működését is.

Háztartásgazdaságtan

A képzés segítségével az érdeklődők képesek lehetnek elsajátítani a mindennapokhoz hasznos és költséghatékony háztartástani, gazdaságtani ismereteket, és családtagjaik bevonásával a háztartási munkamegosztás gyakorlatát szerezhetik meg. A témák között szerepel még a nagy anyagi kockázattal járó hitelek veszélyei, és számos spórolási technika is, ezen kívül az egészséges táplálkozás praktikáival, a konyhakert gondozásával is bővíthetik tudásukat.

Társadalmi partnerképzés

A képzés célja, hogy a résztvevő képessé váljon arra, hogy érzékenyítse, valamint kölcsönös előnyök alapján együttműködés megteremtésére ösztönözze a hálózat tagjait a fenntartható működés megteremtése érdekében.

Munkáltatók képzése

Cél, hogy a munkaadót képviselő résztvevő érzékennyé váljon a családbarát vállalati kultúra és működés kezdeményezésére, és megteremtésére a bemutatott szemlélet és átadott eszközök által.

Munka és magánélet összehangolása

A képzés célja, hogy a résztvevő önismerete, kommunikációs készsége fejlődjön, asszertívabbá váljanak kommunikációjukban, illetve konstruktívabban tudjanak megoldani konfliktushelyzeteket.

Munkaerőpiaci reintegrációs képzés

(szórólapon Munkába állást támogató képzésként szerepel)
A képzés lényege, hogy a résztvevők megismerjék az offline és online álláskeresési technikákat: hogyan kell az interneten a végzettségüknek/tapasztalataiknak megfelelő állást keresni, milyen megbízható online álláskeresési platformok léteznek.