Blog

Best dating sites

Many local newspapers had online personals in the mid 1990s but were bought out by these big dating sites. From some of the comments it really shows how desperate dating sites are for money that they even advertise in comment sections. You have a much better chance going to local events and you will probably spend… Tovább »Best dating sites

Videó-önéletrajz készítés fejlesztés

Személyre szóló, softskillek erősítését, karriertervezést, karriermódosítást célzó fejlesztés. Cél, hogy a résztvevő képes legyen megfogalmazni az általa betölteni kívánt pozícióval kapcsolatos igényeit, ezeket tudja egyeztetni a munkaerőpiacon rendezésre álló lehetőségekkel, és sajátítsa el a videó önéletrajz készítéshez szükséges alapvető ismereteket.

Vállalkozz okosan fejlesztés

Vállalkozás indításához szükséges működési engedélyek átbeszélése. Soft- és hardkompetenciák értelmezése, átbeszélése, piacképesség feltételeinek feltérképezése.

Telekommunikáció fejlesztés

Személyre szóló, softskillek erősítését, karriertervezést, karriermódosítást célzó fejlesztés. Digitális kompetencia fejlesztése, ezáltal munkaerőpiaci esélyek növelése. Akompetenciafejlesztés fókuszai a számítógéphasználat, Word, email, közösségi oldalak. Témák a Word, Facebook, Gmail, Freemail, Instagram.

Társadalmi felelősségvállalás fejlesztés

Piacképesség feltételeinek felkutatása. Ki miben tud segíteni a másik embernek. Kezdeményezések a fogyatékkal élő emberek segítésére. Mit jelent a társadalmi felelősségvállalás, és annak jelentősége az elhelyezkedésben.

Segítségbank fejlesztés

Segítségbank története, jelentősége, hatása a résztvevők életére, a munkaerőpiacra való visszatérésre, a csatlakozás feltételei, a szabályzat megismerése, elemzése, igénybevétele.

Reziliencia fejlesztés

Munka és magánélet összehangolását célzó fejlesztés. A kompetenciafejlesztés fókuszai az agyféltekék dominanciájának felismerése, meghatározó viselkedési formák, analitikus gondolkodás, ennek alkalmazhatósága a munka világában.

PPPP – Projektsegítés önkéntesként fejlesztés

Munka és magánélet összehangolását célzó fejlesztés, önkéntesség jelentősége a projektek életében. A kompetenciafejlesztés fókuszai a lényeglátás, a feladatok priorizálása. Emellett a cél, hogy a résztvevő megismerje a pályázatokat, és az ezzel kapcsolatos informatikai rendszerek használatát is, valamint az önkéntes munka előnyeit.

Munkavállalói élmény fejlesztés

Munkaerőpiaci reintegrációt elősegítő fejlesztés. A kompetenciafejlesztés a munkavállalás középpontjában az elégedettség és a motiváló légkör jellemzői kerüljenek előtérbe. A téma a motiváció, márkaépítés, Y generáció, tehetséggondozás.

Munkáltatói márkaépítés

Munkaerőpiaci reintegrációt célzó fejlesztés. A kompetenciafejlesztés fókuszai az innovativitás fejlesztése, új vállalkozói stratégiák elsajátítása, valamint a brand, márkaépítés, innovációs technikák, trendek megismerése. Munkáltatói brand fontossága a munkaerő megszerzése, megtartása szempontjából.