Nonprofit Hagyomány Alapítvány

7

Támogatott
képzés

142


munkavállaló

87

Minősített
foglalkoztató

Pitvaros

CSAK Pont Pitvaros hírei

Állásbörze és teadélután Pitvaroson

 2019. november 14., csütörtök

Álláskeresőként, ha nyitott pozíciókat keres és készen áll arra, hogy váltson, itt az idő kapcsolatba lépnie a Magyarországon működő vállalatokkal. Vegyen részt online toborzási eseményünkön és jelentkezzen a meghirdetett állásajánlatokra!

Sikeres nők előadás - Családanyából vállalkozó

 2019. október 25., péntek

2019. október 31-én 17 órától folytatjuk Sikeres nők vidéken című előadássorozatunkat!
Következő vendégünk Mackóné Kocsis Magdolna lesz, aki csodálatos dolgokat alkot Magdolna dekor néven.

Számítástechnikai fejlesztés 2. alkalom

 2019. október 24., csütörtök

2019. október 31-én 15:00-kor ismét informatikai fejlesztést tartunk. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket. Legyenek minél aktívabbak, mert a tematika az Önök személyes igényeit kielégítve alakul!

Jelentkezzenek!

Elindítjuk Sikeres nők című előadássorozatunkat

 2019. október 20., vasárnap

Olyan nők bemutatása a célunk, akik részt vesznek településük fejlesztésében, munkájuk közösségteremtő, példaértékű. Aki szeretne egy kicsit belelátni Pitvaros települési működésébe, jöjjön el 2019. október 24-én 17:00-kor a CSAK Pontba, hogy meghallgathassa első vendégünk, Radó-Hájas Dóra előadását, melyben mesél Pitvaroson végzett munkájáról és tapasztalatairól.

Újra számítástechnikai fejlesztés Pitvaroson!

 2019. október 19., szombat

Az érdeklődésre való tekintettel újraindítjuk fejlesztésünket, mely során az alapvető számítástechnikai készségeket fejlesztjük. A résztvevők ismereteket szerezhetnek a mindennapi használatkor előforduló problémákra való megoldásban, valamint átfogó alaptudást nyújtunk a biztonságos internethasználatról.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!