Nonprofit Hagyomány Alapítvány

7

Támogatott
képzés

142


munkavállaló

87

Minősített
foglalkoztató

Pitvaros

CSAK Pont Pitvaros hírei

Megtartottuk első Álláskeresési rapid randinkat

 2019. október 06., vasárnap

Álláskeresési rapid randiNagy izgalommal készültünk első Álláskeresési rapid randi nevű fejlesztésünkre, amelyet szeptember 19-én tíz bátor jelentkezővel kezdtünk meg a pitvarosi CSAK Pontban.

Álláskeresési rapid randi Pitvaroson

 2019. szeptember 12., csütörtök

Szeretettel várjuk azokat, akik csak egy kis motivációra és segítségre várnak az álláskeresés megkezdéséhez. Háromalkalmas fejlesztésünk során támogató közösségben, játékos módon készítjük fel a résztvevőket az álláskeresés során felmerülő helyzetekre, segítséget nyújtunk a motivációs levél és önéletrajz megírásában.

Újabb tájékoztató a CSAK Pontban!

 2019. augusztus 12., hétfő

2019. augusztus 22-én 14:00-tól tájékoztatót tartunk a CSAK Pontban. Szó lesz augusztus végén megtartandó képzésünkről, az atipikus munkavállalás előnyeiről, továbbá szolgáltatásainkról, és a CSAK Pont által nyújtott támogatásokat is ismertetjük.

Tájékoztató Pitvaroson!

 2019. július 11., csütörtök

A nagy érdeklődésre való tekintettel júliusban Pitvaroson két képzést is indítunk. Az erről és az atipikus foglalkoztatásól szóló tájékoztatót 2019. július 18-án (csütörtök) 14:30-kor tartjuk a CSAK Pontban.

Felhívás!

 2019. július 02., kedd

Szép, tartalmas jutalom a CSAK Pont tagjainak! Jelntkezzen az V. Nemzeti Identitástáborba ingyenesen!

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!