Nonprofit Hagyomány Alapítvány

7

Támogatott
képzés

142


munkavállaló

87

Minősített
foglalkoztató

Munkáltatói képzések

Magyarország kormánának Családvédelmi Akcióterve a figyelem középpontjába állította a családos munkavállalókat. A kormány támogatandó és követendő példának tekinti azokat a munkáltatókat, akik atipikus foglalkoztatás keretében foglalkoztatják a szülőket. Képzéseinkkel a rugalmas foglalkoztatás alkalmazására, a családbarát munkahellyé válásra szeretnénk ösztönözni a munkáltatókat. Képzéseink plusz pontot jelentenek a kormány által nemrég létrehozott Családbarát Hely Tanúsító Védjegy elnyerésére, valamint megtartásához.

A védjegyet megszerzők, egy év után, az államtól külön támogatásra számíthatnak.

Jelentkezzen képzésre!

Társadalmi partnerképzés

 2019. január 18., péntek

A képzés célja, hogy a résztvevő képessé váljon arra, hogy érzékenyítse, valamint kölcsönös előnyök alapján együttműködés megteremtésére ösztönözze a hálózat tagjait a fenntartható működés megteremtése érdekében.

Munkáltatók képzése

 2019. január 18., péntek

Cél, hogy a munkaadót képviselő résztvevő érzékennyé váljon a családbarát vállalati kultúra és működés kezdeményezésére, és megteremtésére a bemutatott szemlélet és átadott eszközök által.

Hatékony munkavégzés a NőKözPontokban

 2019. január 18., péntek

A képzés elvégzése után a résztvevők rendelkezzenek azokkal a képességekkel és ismeretekkel, amelyekkel működtetik a Nő-Köz-Pontokat, támogathatják a nők foglalkoztathatóságát, munkaerőpiaci reintegrációját, megvalósíthatják az együttműködést szakmai partnereikkel. 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Képzési adatok

A Képző intézmény engedélyezési száma:
E-001854/2018
Képzési ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje:
Hétfő:
  800 - 1630
Kedd:
  800 - 1630
Szerda:
  800 - 1630
Csütörtök:
1000 - 1830
Péntek:
  800 - 1630
Hétvégén:
Zárva
Ebédszünet:
 1200 - 1230
(Minden nap)
Elérhetőségeinkhez kattintson ide!
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!