Nonprofit Hagyomány Alapítvány

Galériák

Kihívás napja

Kihívás napjaKöszönjük Pitvaros, és nem CSAK Pitvaros! Köszönjük az aktivitást, a sok segítséget.

A nem mindennapi, 21 órás rendezvényen a II. kategóriában versenyző települések között Pitvaros Községi Önkormányzat 5. helyen végzett összesen 3621 aktivitással. Biztosak vagyunk benne, hogy jövőre akár merészebb cél is megfogalmazható.

Megnyitó

Megnyitó2018. augusztus 28-án, 11 órától kezdődött a pitvarosi Család és Karrier Pont megnyitója, melyen Radó Tibor polgármester köszöntőjét követően Szani Marianna foglalta össze megnyitó beszédében a CSAK Pont céljait. Ezt követően a IV. Identitás tábor résztvevői adtak kulturális műsort.

Sikeres auditálás

Sikeres auditálás2018. augusztus 15-én auditálásra került Család és KarrierPONTunk, így megkezdhetjük munkánkat Pitvaroson.

Falunap - 2018

Falunap - 20182018. augusztus 4-én a Pitvarosi Falunapon népszerűsítettük Család és KarrierPONTunkat. Az érdeklődőknek szórólapot osztottunk, valamint szóban tájékoztattuk őket programunkról és céljainkról. A kellemes, családias hangulatról az alábbi képek is tanúskodnak.

CSAK Pont Pitvaros

CSAK Pont Pitvaros, Arany János u. 16/1

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!