Nonprofit Hagyomány Alapítvány

7

Támogatott
képzés

142


munkavállaló

87

Minősített
foglalkoztató

Ajánló

Családi pótlék 2020 - mennyi a családi pótlék összege?

 2019. október 25., péntek

Hol és hogyan igényelhető a családi pótlék 2020-ban? Ki jogosult családi pótlékra? Mikor utalják, folyósítják a családi pótlékot? Milyen nyomtatványok szükségesek a családi pótlék igényléséhez 2020-ban? Mennyi a családi pótlék összege egy gyermekes család esetén, két- vagy többgyermekes család esetén? A gyermek hány éves koráig jogosult a szülő iskoláztatási támogatásra? Hány forint a családi pótlék havi összege?

Szeptember második felében jön a közmunkások egyszeri juttatása

 2019. augusztus 30., péntek

Legkésőbb szeptember 20-ig megkapják a közfoglalkoztatottak a nettó 54 ezer forintos egyszeri juttatást a kormány korábbi döntésének köszönhetően – közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön budapesti sajtótájékoztatón.

Ötmilliárd forint szociális tüzelőanyagra

 2019. július 19., péntek

Ötmilliárd forintot biztosít idén a kormány a szociális célú tüzelőanyag-programra - mondta el Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár 2019. július 16-án, a Belügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón.

A nyári vakáció alatt is biztosított a rászoruló gyermekek ebédje

 2019. június 06., csütörtök

A leghosszabb iskolai szünetben is napi egyszeri meleg ételt kaphatnak a hátrányos helyzetű családban élő gyermekek.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!