Nonprofit Hagyomány Alapítvány

7

Támogatott
képzés

142


munkavállaló

87

Minősített
foglalkoztató
CSAK pontok

Álláskeresési rapid randi Mezőhegyesen is

 Mezőhegyes
 
 2019. október 10., csütörtök

A nagyszerű hangulatú és eredményes pitvarosi fejlesztés után úgy gondoltuk, hogy további településekre is eljuttatjuk ezt az ösztönző, önbizalomnövelő programot.

Megtartottuk első Álláskeresési rapid randinkat

 Pitvaros
 
 2019. október 06., vasárnap

Álláskeresési rapid randiNagy izgalommal készültünk első Álláskeresési rapid randi nevű fejlesztésünkre, amelyet szeptember 19-én tíz bátor jelentkezővel kezdtünk meg a pitvarosi CSAK Pontban.

Álláskeresési rapid randi Pitvaroson

 Pitvaros
 
 2019. szeptember 12., csütörtök

Szeretettel várjuk azokat, akik csak egy kis motivációra és segítségre várnak az álláskeresés megkezdéséhez. Háromalkalmas fejlesztésünk során támogató közösségben, játékos módon készítjük fel a résztvevőket az álláskeresés során felmerülő helyzetekre, segítséget nyújtunk a motivációs levél és önéletrajz megírásában.

Újabb tájékoztató a CSAK Pontban!

 Pitvaros
 
 2019. augusztus 12., hétfő

2019. augusztus 22-én 14:00-tól tájékoztatót tartunk a CSAK Pontban. Szó lesz augusztus végén megtartandó képzésünkről, az atipikus munkavállalás előnyeiről, továbbá szolgáltatásainkról, és a CSAK Pont által nyújtott támogatásokat is ismertetjük.

Tájékoztató Pitvaroson!

 Pitvaros
 
 2019. július 11., csütörtök

A nagy érdeklődésre való tekintettel júliusban Pitvaroson két képzést is indítunk. Az erről és az atipikus foglalkoztatásól szóló tájékoztatót 2019. július 18-án (csütörtök) 14:30-kor tartjuk a CSAK Pontban.

1. oldal [3]

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!