Nonprofit Hagyomány Alapítvány

7

Támogatott
képzés

142


munkavállaló

87

Minősített
foglalkoztató

Állásbörze és teadélután Pitvaroson

 2019. november 14., csütörtök

Álláskeresőként, ha nyitott pozíciókat keres és készen áll arra, hogy váltson, itt az idő kapcsolatba lépnie a Magyarországon működő vállalatokkal. Vegyen részt online toborzási eseményünkön és jelentkezzen a meghirdetett állásajánlatokra!

Az EURES toborzási kampányában való részvételhez szolgáltat a CSAK Pont infrastruktúrát és támogatást: 10:00 és 16:00 között laptopot adunk és segítséget nyújtunk a regisztrációban, valamint az online álláskeresésben és interjúkra való felkészülésben.

16:00-tól Klubfoglalkozásunkon várjuk azon érdeklődőket, akik szeretnének a jövőben részt venni programjainkon, valamint azokat is, akik már aktívan hozzájárultak képzéseink és fejlesztéseink sikeréhez. Közös, jó hangulatú beszélgetés, teadélután során szeretnénk erősebb közösséggé kovácsolódni, valamint felmérni a további igényeket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat.

Jöjjön el Ön is, fejlődjünk együtt a közös jövő érdekében!

Időpont: 2019. 11. 20. 10:00-18:00
Helyszín: Pitvaros, Arany János u. 16/1. - CSAK Pont

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!