Munkaadóknak

Tisztelt Munkaadó!

A Nonprofit Hagyomány Alapítvány (6914 Pitvaros, Arany János u. 16/1) az EFOP 1.2.9-es pályázati program keretében Család és KarrierPONT-ot hozott létre pitvarosi székhellyel.

A program célja, hogy a munkaerőpiacon valamilyen oknál fogva hátrányt szenvedő – idős / beteg hozzátartozóját ápoló, Gyesről visszatérő, pályakezdő fiatal, kisgyermekes, fogyatékos gyermeket nevelő vagy fogyatékossággal élő, gyermekét egyedül nevelő, nagycsaládos, stb. – nőket segítse a reintegrációban, alkalmassá tegye őket atipikus foglalkoztatásban való részvételre, illetve különböző szolgáltatásokkal, pl. pótnagyi szolgálattal könnyítsen helyzetükön.

Ugyanakkor szeretnénk hozzájárulni a munkáltatók és munkavállalók együttműködésének javításához a család és a munka összeegyeztethetőségének érdekében.

Várjuk családbarát szemlélettel rendelkező munkáltatók jelentkezését, akikkel együttműködve tudnánk megvalósítani programunkat.

Tisztelettel kérjük, amennyiben érdeklődik programunk iránt, jelezze azt felénk elérhetőségeink bármelyikén, vagy az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével! Utóbbi esetben munkatársunk a megadott elérhetőségei valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot annak érdekében, hogy egyeztesse, milyen időpontban lenne alkalmas egy személyes megbeszélés, amikor is részletesebben ismertetnénk a projekt tartalmát, terveinket.

Kapcsolatfelvétel

*
Ezen a néven kereshetjük Önt.
Tetszőleges formátumban adja meg azt a számot, amelyen kereshetjük!
Ezen az elektronikus levélcímen kereshetjük Önt.
Megtisztelő bizalmát köszönjük!
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.
Robotok szűrése

Meg kell győződnünk róla, hogy Ön nem robot. Ezért azt kérjük Öntől, hogy jelölje meg a következő gyümölcsöt: 

Betöltés folyamatban. Kérjük, várjon...
Adatok feldolgozása folyamatban...