Képzéseink

Esély az újrakezdéshez!

Munkanélkülieknek szóló kétnapos képzéseink kötetlen, motiváló és segítő jellegű ismeretátadáson alapulnak. Nincs osztályzás, nincs vizsga, viszont tanúsítványt állítunk ki az elvégzett képzésről.
Képzési támogatásunk keretében egyszeri 20.000 Ft-ot ajánlunk fel a képzésben résztvevőknek és napi egyszeri meleg étkezést!

 
Képzéseink:

  • Háztartásgazdaságtan és egészséges táplálkozás alapjai
  • Családi közösség és lelki egészség fejlesztése
  • Munka és magánélet összehangolása
  • Munkaerőpiaci reintegrációs képzés (Munkába állást támogató képzés)

Várjuk:

  • a közfoglalkoztatott nőket,
  • a pályakezdő fiatal nőket,
  • a kisgyermekes anyukákat,
  • a hátrányos helyzetű nőket,
  • az aktív korú női álláskeresőket,
  • és az 50 év feletti hölgyeket.

A csoportokat és a képzések időpontjait a jelentkezők létszámától függően alakítjuk ki.
Képzéseink várható kezdete: 2018 októberétől.

Az internetes jelentkezéshez kattintson ide.
További tájékoztatásért keressen minket bármely elérhetőségünkön bizalommal.

Munkaerőpiaci reintegrációs képzés (szórólapon Munkabá állást támogató képzésként szerepel):
A képzés lényege, hogy a résztvevők megismerjék az offline és online álláskeresési technikákat: hogyan kell az interneten a végzettségüknek/tapasztalataiknak megfelelő állást keresni, milyen megbízható online álláskeresési platformok léteznek. Megfelelő önéletrajz készítése: résztvevő kompetenciáinak, képességeinek, gyakorlatainak feltérképezése, összegzése. Továbbá megtanulják, hogyan kell egy állásinterjún megjelenni, milyen kérdések merülhetnek fel, hogyan reagáljon az interjúztató kérdéseire. A képzésen való részvétel feltétele a 8 általános megléte.
Képzés időtartama: 20 óra.
Engedélyszám: E-001854/2018/D006.
Munka és magánélet összehangolása
A képzés célja, hogy a résztvevő önismerete, kommunikációs készsége fejlődjön, asszertívabbá váljanak kommunikációjukban, illetve konstruktívabban tudjanak megoldani konfliktushelyzeteket. További cél, hogy a résztvevők kilépjenek a „tanult tehetetlenség” érzéséből, és pozitívabban és tevékenyen álljanak hozzá munkájukhoz, magánéletükhöz.
Képzés időtartama: 20 óra.
Engedélyszám: E-001854/2018/D002.
Családi közösség és lelki egészség fejlesztése:
A képzés célja, hogy a résztvevők felismerjék a családon belüli konfliktus jellemzőit, kialakulásuk okait, megtanulják azokat konstruktív módon kezelni családtagjaik bevonásával. További célkitűzés, hogy a résztvevők kommunikációs és konfliktusmegoldási technikái fejlődjenek, illetve megtanulják a különböző megküzdési stratégiákat és képesek legyenek azokat alkalmazni a gyakorlatban.
Képzés időtartama: 20 óra.
Engedélyszám: E-001854/2018/D005.
Háztartásgazdaságtan és egészséges táplálkozás alapja:
A képzés célja, hogy a résztvevők hatékony spórolási és pénzkezelési technikákat sajátítsanak el, megtanulják a különböző hitelkonstrukciók előnyeit, veszélyeit felismerni, s a családi költségvetésnek megfelelően felelős pénzügyi döntést hozni. Továbbá megtanulják az effektív napi rutin kialakítását a családtagok bevonásával, illetve elsajátítják az egészséges táplálkozás alapjait, gyermeküket bevonni a házimunkába.
Képzés időtartama: 20 óra.
Engedélyszám: E-001854/2018/D007.