Nonprofit Hagyomány Alapítvány
Hirdetési Szabályzat

Hirdetési Szabályzat

Jelen portál "Szívességbank" rendszere egy apróhirdetési felület, melyet elsősorban, de nem kizárólagosan Ambrózfalva, Csanádalberti, Csanádpalota, Mezőhegyes, Nagyér és Pitvaros lakosainak használatába szánunk.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egy hirdetés megjelenítését bármilyen okból, indoklás nélkül megtagadjuk, vagy a már megjelent hirdetést töröljük. Ilyen módon elsősorban, de nem kizárólag, a törvénysértő, szexuális tartalmú, jó ízlést sértő, vagy várhatóan felháborodást kiváltó hirdetések esetében járunk el.

Hirdetési rendszerünk igénybevétele ingyenes. A szolgáltatás használatáért sem mi, sem pedig általunk megbízott harmadik fél nem kérhet és nem is kér ellentételezést. Ugyanakkor a hirdetés törléséért, vagy meg nem jelenéséért felmerülő vélelmezett, vagy valós károk esetében a hirdető egyetért azzal, hogy nem tartozunk felé semmiféle kártérítési kötelezettséggel.

A hirdetések valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni, azok tartalmáért a hirdetők felelnek. Erre tekintettel azt kérjük minden kedves látogatónktól, hogy amennyiben olyan dolgot észlel, amely esetében szerinte el kell járnunk, haladéktalanul hívja fel erre figyelmünket, hogy a szükséges intézkedéseket megtehessük.

Hirdetés feladásának menete

Első lépésben hirdetőnk a portál elektronikus felületén, űrlap segítségével megadja a hirdetés tartalmát, illetőleg személyes adatait. (A személyes adatok a honlapunkon nem jelennek meg, azokat kizárólag a kapcsolatfelvételre használjuk, de harmadik fél felé - hacsak nincs ez irányban törvényi kötelezettségünk - nem adjuk ki.) A hirdetés ezt követően bekerül a rendszerünkbe, de oldalunkon még nem jelenik meg.

Második lépésben a hirdetés feltöltésének a tényéről adminisztrátoraink értesülnek és tartalmi szempontból megvizsgálják, hogy az oldalunkon megjelentethető-e. Ha kiegészítésre szorul, vagy bármi más okból egyeztetésre van szükség, felveszik a hirdetővel a kapcsolatot. Amennyiben a hirdetés megfelelő, gondoskodnak a megjelenéséről.

A hirdetés megjelenésének tényéről a hirdető elektronikus üzenetet kap a megadott email címére. Ha Ön kap ilyen értesítést, de nem Ön adta fel a hirdetést, vagy visszaéltek az Ön adataival, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk! Ugyanakkor az értesítő elektronikus levélben található egy link, amelyen keresztül a hirdetés törölhető. (Sem a hirdetéshez, sem pedig a törléséhez nincs szükség regisztrációra.)

A hirdetés mindaddig látható rendszerünkben, amíg Ön azt a fentebb leírt linken keresztül nem törli, vagy nem jelzi felénk, hogy töröljük a hirdetést.

Jelentkezés egy hirdetésre

Ez még kidolgozás alatt áll.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!